fbpx


Preporuke

Kako do trajnih rezultata u mršavljenju?

Kada želimo da smršamo obično se dosta informišemo, čitamo razne članke, raspitujemo se. I, kada sve deluje da je spremno i samo još treba da zaista otpočnemo - mi se često zaustavljamo, setimo se nekog izgovora ili kažemo "od sutra ću".. A zatim se "sutra" pretvori u još 100 takvih ciklusa. Takođe, postoji i druga situacija, kada krenemo dijetu i nakon nekog vremena se osetimo iscrpljeno, psihički ili fizički, i odustanemo.

  • Pregleda: 1028

Da li je keto ishrana moguća za vegane i vegetarijance?

Ketonci, ima puno vas koji ste mi pisali da izbegavate meso ili da vam teško pada kada je leto i vruće. Takođe, postoje vegani i vegeterijanci koji jednostavno ne jedu meso, ali žele i mogli bi da imaju benefite od keto ishrane.

  • Pregleda: 880

6 saveta za ekonomičniju keto ishranu

Postoji mišljenje da je keto ishrana skupa i da se teško pilagođava kućnom budžetu. Ali, istina je sasvim drugačija: keto apsolutno možemo da prilagodimo našim ličnim potrebama i mogućnostima.

U ovom tekstu pričamo o 6 načina kako da naša keto ishrana bude još ekonomičnija.

  • Pregleda: 3080

Kako skinuti poslednje kilograme pred idealnu kilažu?

U našoj keto zajednici, jako su česta pitanja o tome kako izgubiti poslednjih par kilograma. Tako često vidimo iskustva da "kilogrami nikako da se pomaknu" ili "išlo je sjajno do određene tačke, a onda je stalo". Može se desiti i da neko u želji da što pre izgubi te poslednje kilograme, upadne u ciklus izgladnjivanja i prejedanja, i umesto da stigne do cilja - zapravo sebe spreči u tome.

Kilogrami, Keto ishrana, Keto Dijeta, Mršavjenje

  • Pregleda: 2679

Pratite nas

Pišite nam

  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Keto ishrana by Borjana © 2018 Sva prava pridržana | Design by: NESA